Waarom een spreker inhuren zoals Amy?

Omdat Amy de verfrissende combinatie van sprankelende energie en directe nuchterheid bezit.

Hierdoor is zij een feestje om naar te kijken én te luisteren op het podium. Zij vertelt graag eerlijk over haar eigen ondernemersverhaal; van laagopgeleid naar succesvolle zakenvrouw.

Je plaatst Amy op een podium wanneer je graag wil dat jouw publiek geïnspireerd, gemotiveerd en geraakt wordt. Of dit nu een groep scholieren is, een ondernemersclub of een divers gezelschap van bijvoorbeeld beursbezoekers. Ben jij op zoek naar een spreker die echt indruk zal maken? Dan heb je deze nu gevonden!

"Een indrukwekkende spreker op het podium; expertise & zelfspot"

‘Mijn verhaal is misschien niet het meest excentrieke wat je ooit zult horen, maar waarschijnlijk wel het meest eerlijke. Met mijn €500 spaargeld en een MBO diploma bedacht ik een onderneming te starten die mij snel mijn droom van Huisje, Boompje & Beestje zou opleveren. Want dat was mijn uiteindelijke doel, dat dacht ik tenminste. Dat ik binnen een afzienbare tijd drie bedrijven zou runnen had ik toen niet kunnen dromen.

Om hierover op een hoog podium, in een volle aula of in een kleine bedrijfskantine te kunnen praten, vind ik een uitdaging die ik graag aangrijp. Want wanneer ik de kans krijg om mensen te overtuigen van het feit dat iedereen zijn diepste wens kan laten uitkomen, dan pak ik die kans!’

"Met mijn boek: Zo doe je dat’’, wil ik laten zien dat iedereen succesvol kan worden, ondanks jouw achtergrond of opleidingsniveau. Ik stel mezelf graag als voorbeeld op van hoe het je kan ontmoedigen wanneer mensen je blijven zien als laagopgeleid ."

- amy van der ham

Amy van der Ham; auteur van: Zo doe je dat!

‘Met mijn boek: Zo doe je dat’’, wil ik laten zien dat iedereen succesvol kan worden, ondanks jouw achtergrond of opleidingsniveau, zolang je maar de juiste mindset hebt! Gedurende mijn verhaal komen we er namelijk achter dat succes een hele andere betekenis heeft dan dat wij eigenlijk denken.

Ik stel mezelf graag als voorbeeld op van hoe het je kan ontmoedigen wanneer mensen je blijven zien als laagopgeleid’. Ik voelde de drang om dit te ontkrachten. Dat is me aardig gelukt. Maar ik blijf strijden om de term ‘laagopgeleid’ te gaan veranderen.

Het is tijd voor een nieuw tijdperk. Een tijdperk waarin we hoog en laagopgeleid achter ons laten en meer gaan verbinden. Een tijd waarin we ons netwerk en kennis met elkaar delen zodat een ieder zijn/haar kwaliteiten optimaal kan ontwikkelen. Dat zaadje plant ik graag dus kom maar op met die bodem!’

Amy kun je gezien hebben bij het televisieprogramma van de NPO Op 1, waar zij werd geïnterviewd door Charles Groenhuijsen & Carrie ten Napel. Ook bij het programma 5 uur Live van RTL 4 was zij te gast, waar Daphne van Bunskoek vragen stelde over de term laagopgeleid en de kansen van (V)MBO-ers op de arbeidsmarkt. Daarnaast is zij te vinden in bladen zoals; Marie Claire, Trouw en de Vriendin.

Amy is een graag gehoorde spreker op scholen en in het bedrijfsleven.