Mastermind

"Deze Mastermind is voor vrouwen die hun business hebben staan, een tijdelijke crisis kunnen doorstaan en binnen een aantal maanden écht next level willen gaan."

Passie en gedrevenheid om onvoorstelbare doelen te halen

Aansluiten bij Amy’s Mastermind is aansluiten bij een groep gelijkgestemde vrouwen, met dezelfde passie en gedrevenheid om onvoorstelbare doelen te halen. Die niet bang zijn elkaar te wijzen op hun blinde vlekken, te inspireren met daadkrachtige gedachten en samen te groeien in hun volste potentie!

‘Deze Mastermind is voor vrouwen die hun business hebben staan, een tijdelijke crisis kunnen doorstaan en binnen een aantal maanden écht next level willen gaan. 

Veel ondernemers houden van de vrijheid, maar lopen tegelijkertijd ook tegen het gemis aan van collega’s om mee te sparren. Iedere ondernemer is wel eens ergens tegenaan gelopen wat hen heeft belemmerd in hun groei. Die valkuilen en obstakels delen kan al heel waardevol zijn, laat staan alle expertise en ervaring die een Mastermind rijk is.’

‘’Je kunt verwachten dat je jouw doelen gaat overtreffen en een klankbord wordt voor anderen.’’

- amy van der ham

"We gaan de verborgen talenten naar boven halen en voelen waar het borrelt vanbinnen."

Je kunt verwachten dat je jouw doelen gaat overtreffen en een klankbord wordt voor anderen. We gaan in een groep van zes vrouwen aan de slag. Want zes is het perfecte aantal voor een mooie dynamiek. Niet te klein, maar ook niet te groot. Een groep van zes heeft altijd diverse invalshoeken en is sterk genoeg om ook zelfstandig te handelen.

We beginnen bij het begin. Wie ben jij? Waarom ben je gaan ondernemen? Wat is status van jouw mindset momenteel? Wat is jouw ultieme doel? Vanaf dat moment duiken we de diepte in.

De volgende onderwerpen aan bod;

En ik beloof je; die groei is groter als dat jij nu voor ogen hebt!’

‘’Ik vind het belangrijk om jou in de actie modus te gaan zetten. We gaan de verborgen talenten naar boven halen en voelen waar het borrelt vanbinnen. We gaan soms moeilijke keuzes maken welke jou uiteindelijk naar het succes brengen waarvan jij diep van binnen weet dat het in je zit!

Binnenkort van start

Hoe ziet de Mastermind met Amy eruit?

Een Mastermind bij Amy heeft een goede balans tussen offline en online. Het traject zal 6 maanden duren. Waarbij er om de week een online bijeenkomst is met inspirerende opdrachten tussendoor. De Mastermind bevat drie live dagen om die verdieping nog eens extra te benutten.

‘Het is natuurlijk naast zinvol ook gezellig om elkaar live te zien en te spreken. Een Mastermind is naast onwijs stimulerend ook hard werken. Ik ben een betrokken leider in deze Mastermind. Een sparringpartner die eerlijk en toegewijd is, die groots denkt en graag successen viert. Maar wel een van de tough love, dus wanneer jij niet van plan bent om het beste uit jezelf en de rest te halen meld je dan vooral niet aan. 

Kan jij niet wachten om aan te sluiten in deze groep en de ruimte te krijgen om te vragen wat jou momenteel bezighoudt, maar ook voorbereid bent om meegenomen te worden in een wereld buiten jouw comfortzone en kennis te nemen van zaken waar je nog nooit over hebt nagedacht?

Plan dan een vrijblijvend strategie gesprek met Amy om te kijken hoe zij jou het beste kan helpen.