A friendy alliance with one or more persons who will encourage one to follow through with both plan and purpose – Napoleon Hill

Deze omschrijving geldt dus bijna 100 jaar later nog steeds. Veel ondernemers houden van de vrijheid, maar lopen tegelijkertijd ook tegen het gemis aan van collega’s om mee te sparren. Iedere ondernemer is wel eens ergens tegenaan gelopen wat hen heeft belemmerd in hun groei. Die valkuilen en obstakels delen kan al heel waardevol zijn, laat staan alle expertise en ervaring die een Mastermind rijk is.’

Waarom een mastermind bij Amy?

Aansluiten bij Amy’s Mastermind is aansluiten bij een groep gelijkgestemde vrouwen, met dezelfde passie en gedrevenheid om onvoorstelbare doelen te halen. Die niet bang zijn elkaar te wijzen op hun blinde vlekken, te inspireren met daadkrachtige gedachten en samen te groeien in hun volste potentie!

‘Deze Mastermind is voor vrouwen die hun business hebben staan, een tijdelijke crisis kunnen doorstaan en binnen een aantal maanden écht next level willen gaan. Waar de een wordt doodgegooid met de term Mastermind, heeft de ander er nog nooit van gehoord. Het boek ‘Think and Grow Rich’ is geschreven in 1937 (!) door Napoleon Hill waar hij het woord Mastermind als eerste gebruikt en omschrijft zoals hierboven benoemd is.

 

Wat te verwachten in een Mastermind bij Amy?

‘Je kunt verwachten dat je jouw doelen gaat overtreffen en een klankbord wordt voor anderen. We gaan in een groep van zes vrouwen aan de slag. Want zes is het perfecte aantal voor een mooie dynamiek. Niet te klein, maar ook niet te groot. Een groep van zes heeft altijd diverse invalshoeken en is sterk genoeg om ook zelfstandig te handelen.

We beginnen bij het begin. Wie ben jij? Waarom ben je gaan ondernemen?

Wat is jouw mindset momenteel? Wat is jouw ultieme doel?

We gaan onder andere jouw aanbod vaststellen, investeringen en omzet bespreken. Tarieven onder de loep nemen en doelen vaststellen. We werken aan klantbeleving en hoe je van een eenmalige klant een terugkerende klant gaat maken. We gaan jou de tools en extra skills geven om te groeien als ondernemer. En ik beloof je; die groei is groter als dat jij nu voor ogen hebt!’

Praktische info over een Mastermind bij Amy

Een Mastermind bij Amy heeft een goede balans tussen offline en online. Het traject zal 5 a 6 maanden duren. Waarbij er om de week een online bijeenkomst is met inspirerende opdrachten. De Mastermind bevat drie live dagen om die verdieping nog eens extra te benutten.

‘Het is natuurlijk naast zinvol ook gezellig om elkaar live te zien en te spreken. Een Mastermind is naast onwijs stimulerend ook hard werken. Ik ben een betrokken leider in deze Mastermind. Een sparringpartner die eerlijk en toegewijd is, die groots denkt en graag successen viert. Maar wel een van de tough love, dus wanneer jij niet van plan bent om het beste uit jezelf en de rest te halen meld je dan vooral niet aan.

Kan jij niet wachten om aan te sluiten in deze groep en de ruimte te krijgen om te vragen wat jou momenteel bezighoudt, maar ook voorbereid bent om meegenomen te worden in een wereld buiten jouw comfortzone en kennis te nemen van zaken waar je nog nooit over hebt nagedacht?
Vraag dan gerust meer informatie op!

 

Coach dag

Inspirerende coachdag bij Amy van der Ham met direct resultaat
Amy is dé coach op het gebied van de juiste ondernemers mindset ontwikkelen! Maak met Amy een toekomststrategie met heldere doelen en plan van aanpak. Op naar een succesvol bedrijf!

Negen maanden traject

Intensief coachtraject bij Amy van der Ham voor een rijk leven
Samen met Amy werken aan jouw mindset, jouw potentie en jouw financiën voor een duur van negen maanden. Klaar om echt te werken aan jouw bedrijf en jouw leven te verrijken? Op naar succes!

Overweeg jij om deel te nemen aan de Mastermind maar twijfel je of het negen maanden traject niet beter aansluit? Laat Amy je helpen om de juiste keuze te maken tijdens een vrijblijvend gesprek.