Over Amy

"Amy was 22 en dacht met €500 spaargeld een bedrijf te starten waar ze in een paar jaar eenvoudig geld mee zou verdienen."

Er zijn van die geboren ras-ondernemers. Je kent ze vast. Mannen én vrouwen bij wie het ondernemerschap bijna zichtbaar is in de genen. Waarbij het ondernemen met de paplepel is ingegeven, een rijke stamboom vol degelijk ondernemers DNA. 

Dat is niet het verhaal van Amy. Althans, niet op het eerste gezicht. Amy was 22 en dacht met €500 spaargeld een bedrijf te starten waar ze in een paar jaar eenvoudig geld mee zou verdienen. Vervolgens zou ze de liefde van haar leven tegenkomen en zou ze stoppen met ondernemen en weer veilig voor een baas gaan werken. Dat was de planning. Maar dat is niet haar verhaal.

"Amy is dan geen geboren ras-ondernemer, maar wel absoluut een selfmade one."

De eerste in haar lijn!

Want voor haar dertigste heeft deze dame drie bedrijven opgericht, heeft zij de dagelijkse leiding over zo’n 85 medewerkers, is Amy een graag gehoorde spreker en kun je onder haar bezielende leiding onder andere een Mastermind of uitgebreid Coach traject volgen waardoor ook jouw bedrijf zal excelleren! 

Naast ondernemen heeft zij het boek: ‘Zo doe je dat, van laagopgeleid tot zakenvrouw’, uitgebracht. Amy heeft dit boek geschreven om de nieuwe generatie vmbo’ers en mbo’ers te laten zien dat alles voor hen open ligt. Daarnaast wil zij aan alle vrouwen laten zien dat een succesvol bedrijf niet alleen een mannending hoeft te zijn. Maar boven alles heeft ze de liefde van haar leven ontmoet; écht ondernemen. 

Ontmoet Amy

‘Laat ik voorop stellen dat mijn verhaal absoluut geen simpel scriptje is. Ik ben in de opstartfase van mijn bedrijf gigantisch hard gevallen. Meer dan één keer. 

Achteraf gezien super logisch, want ik had geen enkele kennis van ondernemen, geen duidelijk doel en al helemaal geen ijzersterke strategie. 

Mijn innerlijke drijfveer om succesvol ondernemer te willen zijn zorgde na enige tijd voor de juiste focus en een heldere bestemming. Het vlammetje was aan en mijn omzet solide. Op dat moment besloot ik mijn eigen ontdekkingen toe te passen in een tweede bedrijf. Ik wilde bewijzen dat je met de juiste mindset, 100% commitment en een doordachte strategie een succesvol bedrijf kan opzetten zonder direct over alle kennis van een bepaald werkveld te beschikken. Wanneer jij (met mijn hulp) ervoor zorgt dat jouw waakvlammetje aangaat kunnen de vonken er pas echt vanaf vliegen! 

Inmiddels run ik 3 bedrijven en produceren mijn gedachten automatisch nieuwe business-ideeën. Ondernemen hoeft zeker niet in je DNA gebeiteld te zitten, maar wel in jouw bevlogenheid. Het allermooiste van ondernemen is vrijheid creëren. Financiële vrijheid, vrijheid om je eigen uren in te delen, maar ook vrijheid om te doen wat je wilt doen. Voor mij is dat de vrijheid om ondernemers zoals jij te leren hoe jij echt kunt groeien!’

Work with me

samenwerken? ontdek hier wat ik voor jou kan betekenen.

Online programma

Het traject heeft een balans tussen online sessies en video lessen. Het traject heeft een duur van 6 maanden en is onderverdeeld in een aantal overkoepelende pijlers. Om de week staat er een online live sessie gepland met de gehele groep.

Coach dag

Op deze dag gaan we aan de slag met een strategie voor de toekomst en een plan van aanpak. Je krijgt mijn volledige commitment en ik ga ervoor zorgen dat ook jij groots gaat denken. Ik ga die ‘aan-knop’ bij jou (terug)vinden en samen gaan we jouw verlangen en potentie waarmaken!’

Mastermind

We gaan in een groep van zes vrouwen aan de slag. Want zes is het perfecte aantal voor een mooie dynamiek. Niet te klein, maar ook niet te groot. Een groep van zes heeft altijd diverse invalshoeken en is sterk genoeg om ook zelfstandig te handelen.