Online programma

Wil jij jouw leuke leven omzetten in een RIJK leven op ieder gebied? Dan is Amy dé coach voor jou!

Zij begeleidt vrouwen die keihard willen werken, op hun bek durven te gaan en buiten hun comfortzone willen treden. Die er klaar voor zijn om next level te gaan, hun volle potentie te benutten en hun grootse dromen in kaart te brengen.

‘Voel jij dat er meer is? Dat er meer in jou en jouw bedrijf zit? Niet alleen qua omzet, maar ook in waarde en plezier? Wanneer je dit herkent en er klaar voor bent om de weg naar jouw einddoel helder te krijgen is het online programma echt iets voor jou. Een intensief traject dat jou in jouw kracht gaat zetten!’

Wat kun je verwachten van een traject bij Amy?

Het traject heeft een balans tussen online sessies en video lessen. Het traject heeft een duur van 6 maanden en is onderverdeeld in een aantal overkoepelende pijlers. Om de week staat er een online live sessie gepland met de gehele groep. 

‘Wat je van mij mag verwachten is dat ik jou help om jouw mindset, jouw potentie, jouw financiën en je nieuwe te creëren strategie in kaart te brengen. Samen kijken we naar jouw valkuilen en jouw talent. We onderzoeken waar de verbeterslagen zitten en bepalen hoe we deze doeltreffend gaan maken. We gaan kijken hoe groot jouw dromen werkelijk zijn en wat jij nodig hebt om deze te realiseren. Maar voor we dit gaan doen, gaan we eerst terug naar de basis. Wanneer je fundament staat als een huis, zul je structureel succesvol groeien. Dan is die leuke omzet geen meevaller meer, maar wordt het geplande winst!
En wat ik van jou verwacht? Volledige commitment; want die krijg je ook van mij!

Met dit programma begeleid ik jou in de groei van je bedrijf. Je vindt online 7 modules die samengesteld zijn doormiddel van meerdere lessen per module. Van het ophogen van je tarieven tot je gezicht in de media. En van een team oprichten tot omgaan met invloeden vanuit jouw omgeving. We gaan er allemaal mee aan de slag. Daarnaast heb je wekelijks de mogelijkheid om je vragen aan mij te stellen zodat ik je gedurende het programma kan coachen.

De inhoud

Een aantal onderwerpen die aanbod komen in het strategische groei traject?

Plan een call

Ben jij er klaar voor om écht te werken aan jezelf en jouw bedrijf?
Kijk je er naar uit om uit te zoeken en te ondervinden hoe groot jij in werkelijkheid bent?  

Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het plannen van een gratis strategie gesprek.