Zo doe je dat

Amy van der Ham is 22, net geslaagd voor het MBO en heeft €500 spaargeld. Met dat geld start ze haar eigen onderneming. Zes jaar later is ze directrice van drie bedrijven en behaalt zij jaarlijks een miljoenenomzet.

In ‘Zo doe je dat” vertelt Amy hoe zij dit voor elkaar heeft gekregen. Dit boek gaat over haar frauderende boekhouder, over haar vriendje die haar drogeerde en met blauwe plekken en een lege bankrekening achterliet en over haar omgeving dat vond dat ze nooit genoegen nam met iets. Maar dit boek gaat ook over het aannemen van haar eerste werknemer terwijl ze een kater had, hoe zij haar bedrijfsresultaten jaarlijks verdubbelde, en over het ontvangen van haar eerste salaris, na 3 jaar. 

Hoe wist Amy waar haar kracht lag en hoe zette zij dit om in doelen?

Welke misstappen maakte zij en vooral: hoe bleef zij trouw aan wat ze zelf wilde? Amy laat zien dat iedereen succesvol kan worden, ook jij. Ongeacht je achtergrond of opleidingsniveau. Amy neemt je mee in de vraag, wat is succes nou eigenlijk? Met een flinke dosis zelfspot deelt zij al haar opgedane kennis en lessen, en laat ze zien dat je met de juiste mindset grootse dromen kan realiseren.

‘’Doormiddel van het delen van haar eigen verhaal, probeert Amy een statement te maken tegenover de vooroordelen van ‘slecht een mbo’tje’ in onze maatschappij. Maar niet alleen de mbo doelgroep zal zich aangesproken voelen. Amy haar verhaal is er 1 voor mensen die grote dromen hebben of misschien zelfs geen idee hebben welke stappen ze moeten zetten. Voor mensen die wel wat extra zelfvertrouwen kunnen gebruiken en bang zijn buiten hun comfort zone te treden. Maar Amy hoopt ook juist de mensen te inspireren die na een tegenslag moeite hebben om zichzelf weer terug te vinden”.