‘Wat als ik jou vertel dat jouw grootste doel nog maar halverwege die ladder ligt. Wat daar bovenaan staat? Laten we het ontdekken!’ AMY

Waarom een programma bij Amy?

Omdat Amy jou kan leren hoe je met €500,- uiteindelijk 3 succesvolle bedrijven kunt bouwen! Want dat is wat zij heeft gedaan.
Bij Amy vind je enkel gelijkgestemden ondernemende vrouwen die ook omhoog willen klimmen op die ladder. Een netwerk dat jou wél gaat verrassen met waardevolle bijdrages en waar jij ook waardevol bent voor de rest. Want alleen ga je wellicht sneller op die ladder, maar samen kom je hoger. Zeker met Amy aan het hoofd van die ladder!

‘Ik hoorde in mijn 1 op 1 coaching trajecten vaak terug dat mensen aanlopen tegen teleurstellende resultaten, niet de energie vinden om tijd te steken in eigen ontwikkeling of zich steeds eenzamer voelen als ondernemer. Daar maak ik graag een einde aan!’

Hoe krijg ik een succesvolle business?

In de afgelopen 8 jaar heb ik als ondernemer uitgezocht wat niet alleen een bedrijf, maar ook jou als ondernemer succesvol maakt. Waarom zou jij het wiel opnieuw gaan uitvinden als ik je alles kan leren wat je nodig hebt?

Ik heb meerdere programma’s voor jou samengesteld die je de basis leren voor een

succesvolle business. Per programma behandelen we een bepaald onderwerp waar we dieper in gaan duiken. Een succesvolle business bestaat namelijk helaas niet uit één kant en klare oplossing. Een welvarend bedrijf is organisch, in beweging en om dat te kunnen bewerkstelligen moet jij jezelf blijven ontwikkelen. Dat is geen straf, dat is een feestje!’

Wat kun je verwachten van de programma’s?

‘Per jaar zijn er 6 programma’s beschikbaar. Tijdens zo’n programma gaan we ons volledig richten op het thema voor een duur van 6 weken.

Ieder programma heeft een eigen, overzichtelijk werkboek. Je krijgt diverse masterclasses gelinkt aan het thema en ik deel concrete, vaak direct toepasbare tips voor groei in jouw bedrijf. Ieder programma heeft ook twee live Q&A’s waarin jij al jouw persoonlijke vragen kunt stellen.

Meedoen aan het programma betekent ook online toegang tot de community met gelijkgestemde die allemaal net als jij samen naar die top willen. Ik heb de programma’s zo gemaakt dat deze haarfijn in elkaar overlopen en alle belangrijke pijlers vormen voor een succesvol bedrijf. Heb jij al die oersterke fundering en hoef je maar te bouwen aan één of enkele onderwerpen? Ook dat kan. De programma’s zijn namelijk ook los verkrijgbaar.’

Zes programma’s voor succes!

De onderwerpen voor komend jaar;

Een ondernemersmindset ontwikkelen

Hoe ontwikkel je die échte ondernemers mindset?
Ik ga jou leren om groots te denken. Om de kansen te zien die voor je liggen. Ook een stuk positief denken in minder leuke tijden zit hier bij inbegrepen. Welke belemmeringen zitten

momenteel gevangen in jouw mindset? Voel jij jezelf nog geen echte ondernemer?

Financiën

Als jij net zoveel van geld houdt als ik, dan zit je helemaal goed bij mij. Geld is energie en dat is wat je wilt. We gaan het hier hebben over jouw uurtarief, hoe je deze kunt verhogen en hoe jij jouw omzet kunt verhogen. Waarin je het beste kunt investeren, hoe jij kosten moet berekenen en hoe jij een overzichtelijke administratie eenvoudig bijhoudt. Cijfers zijn niet saai, als je ze ziet stijgen! 

l

Jouw aanbod

Hoe ziet jouw huidige aanbod eruit? Hoe heb je dit samengesteld?

Samen kijken we waar de mogelijkheden liggen om jouw aanbod te verbreden en zo meer omzet te genereren. Klopt het aanbod nog wel bij jouw bedrijf of zijn er zaken die je eigenlijk wilt omgooien. Ik kijk met een frisse blik naar jouw aanbod, jouw talent en jouw meerwaarde. Tijd om jou eens goed onder de loep te nemen.

Funnels bouwen

Weet jouw (potentiële) klant wat hij of zij moet doen op jouw website? Heb jij al een goede strategie ontwikkelt hoe zij steeds verder die funnel ingaan?

Wacht: Heb jij überhaupt een salesfunnel? Nee? Dan gaan we lekker aan de slag!

Let op: een goede salesfunnel is geen opdringerige marketingstrategie, maar een goede begeleiding van jouw potentiële klant om te laten zien waarom jij de juiste persoon bent voor hen. Wat dat ben je!

Meer uit je huidige klanten halen

Yes, een nieuwe klant. Dat is altijd fijn. Heb jij al een goed beleid hoe jij van deze nieuwe klant een terugkerende klant maakt? Samen maken we een plan van aanpak, zoals met goede funnels en andere praktische tips om nog meer uit die klant te halen en deze nog beter van dienst te kunnen zijn. Want veel ondernemers spenderen onwijs veel tijd aan het binnenhalen van nieuwe klanten en vergeten hun bestaande klantenbestand. Die klanten heb jij waarschijnlijk nog meer te bieden dan wat zij beseffen. Tijd om ze dat te laten weten!

Doelen stellen

Er is niks leukers dan doelen stellen en groots denken. Oh, jawel. Die doelen halen!
Maar hoe stel jij de juiste doelen en dus nog belangrijker; hoe behaal je ze?
Goede doelen stellen is heel belangrijk voor je bedrijf. Ik neem je mee!

Voordelen

* Programma’s los aan te schaffen

* Koop je direct 3 programma’s in, dan krijg jij mijn boek ter waarde van €19,95 cadeau

*Koop je direct alle 6 programma’s dan krijg jij mijn boek ter waarde van €19,95 en een korting van €49 op je ticket voor mijn te gekke live event!

Ben jij er klaar voor om echt next level te gaan?

Dan is een coachdag echt iets voor jou! Een dag waarbij ik samen met jou volledig in je bedrijf duik en jij naar huis gaat met een plan van aanpak!