Selecteer een pagina

Amy van der Ham

De ondernemende coach

” When the why is clear, the how is easy ”

Hi, ik ben Amy! Een echte multi passionate die bruist van het enthousiasme als het om ondernemen gaat. Van je passie een bedrijf maken waarmee je ook nog geld verdient? Dat is geen werken, maar iedere dag volop leven!

Mijn verhaal

22 jaar was ik en met €500 spaargeld stond ik klaar om een bedrijf te starten. Zonder enkele kennis van ondernemen dacht ik dat mijn bedrijf binnen de kortste keren zou uitgroeien tot een bedrijf vol omzet en ik zou eindigen met verkering. Yep, dat was mijn reden om te gaan ondernemen. Ik wilde helemaal geen grote business opbouwen. Ik wilde alleen in korte tijd heel veel geld verdienen, verkering krijgen en vervolgens stoppen met ondernemen Nou, dat is allemaal snel uit de hand gelopen!

Inmiddels run ik 3 bedrijven en lijken mijn gedachten automatisch nieuwe business-ideeën te produceren. Het allermooiste van ondernemen, is dat ik vrijheid hebben kunnen creëren. Financiele vrijheid, maar ook de vrijheid om ondernemers zoals jij alles te leren wat mij heeft geholpen om drie succesvolle bedrijven te bouwen.

Mijn overtuigingen

Het snelle geld werkt niet

Ik zie veel te veel ondernemers gaan voor het snelle geld. Dat heb ik ook geprobeerd, maar aan het einde van de weg werkt het niet. Bij een onverwachte situatie is het snelle geld niets meer waard en komt je business is gevaar. Neem je tijd en werk aan een stabiele business + omzet. Je bent dan niet alleen beschermt tegen onverwachte situaties, maar dan kun jij ook een goede winterse storm aan!

Persoonlijke groei = groei in je business

Jij bent je bedrijf. Een overtuiging die ik al heel snel eigen had gemaakt. Een bedrijf is een organisch iets, het leeft en is altijd in beweging. Heb jij het gevoel van niet? Dan is er iets mis en moet je hard aan de slag. Ik merkte door de focus vaker bij mij persoonlijk neer te leggen, mijn bedrijf gigantisch ging groeien. Ik werd er aan twee kanten beter van. Heb jij geen idee hoe je dit doet? Laat mij je helpen!

Investeer, investeer, investeer

Geld komt pas naar je toe als je het uitgeeft. Op de juiste manier dan. Ga niet zonder nadenken geld uitgeven, maar blijf investeren. Dit kan zijn in kennis, materiaal, noem maar op. Investeer ook vooral in jezelf en niet alleen in je bedrijf. Jij bent je bedrijf, weet je nog?

Mijn aanpak

 

Ondernemen bestaat niet uit het schrijven van 100 plannen, het gaat om het doen. Handen uit de mouwen en aan de slag. Als coach vind ik het belangrijk dat je het vertrouwen hebt in jezelf, maar zoek ik ook graag je grenzen op. Want buiten die grenzen, daar gebeurt het allemaal.  Ik houd je scherp, geef je tips en beantwoord graag al je vragen met praktische voorbeelden. We maken samen een plan om uit te voeren en ik geef je feedback gedurende onze coaching. Gezamenlijk zullen we de basis van je business opnieuw gaan inzetten, een strategie voor de toekomst maken, bekijken we je verdienmodel en stellen we nieuwe doelen.

Wacht niet langer om van je passie nu een echt bedrijf te maken! Vrijblijvend informatie over mijn coaching mogelijkheden?