Selecteer een pagina

Hi, ik ben Amy!

Een echte multi passionate die bruist van het enthousiasme als het om ondernemen gaat. Van je passie een bedrijf maken waarmee je ook nog geld verdient? Dat is geen werken, maar iedere dag volop leven! 22 jaar was ik en met €500 spaargeld stond ik klaar om een bedrijf te starten.

In 2019 besloot ik om een boek te schrijven genaamd ‘Zo doe je dat’ en heb ik na heel wat aanvragen besloten om andere ondernemers te coachen. Ik geniet er intens van om de maximale potentie van een ondernemer naar boven te halen.

Inmiddels run ik 3 bedrijven en lijken mijn gedachten automatisch nieuwe business-ideeën te produceren. Het allermooiste van ondernemen, is dat ik vrijheid hebben kunnen creëren. Financiele vrijheid, maar ook de vrijheid om ondernemers zoals jij alles te leren wat mij heeft geholpen om drie succesvolle bedrijven te bouwen.

Ik kijk er naar uit om ook jou te helpen met je business!

Amy

Founder

Ik droomde van een plek waar alles samen zou komen…

Als je zoals ik bent, heb je ongetwijfeld al heel veel losse trainingen gevolgd over ondernemen, mindset, financiën, sales & marketing en noem maar op. Uiteindelijk kwam je helaas tot de conclusie dat dit er niet voor zorgde dat je bedrijf ook daadwerkelijk ging groeien.

Met het membership gaan we dit totaal anders doen! In plaats van dat jij overal hap snap trainingen volgt, creëren wij een plek voor jou waar dit allemaal samen komt!

Vanaf 1 oktober 2020 starten we officieel en jij kunt er als eerste bij zijn.
Als lid van het membership krijg jij de mogelijkheid om echt te gaan groeien!

Groeien met je business, maar ook als persoon. Veel mensen onderschatten persoonlijke groei als het gaat om hun bedrijf, maar het blijkt een essentieel onderdeel te zijn.

We werken iedere maand aan een nieuw thema gericht op bedrijfsgroei of persoonlijke ontwikkeling. Bij ieder thema vind je een masterclass van experts, werkboeken, live Q&A’s en natuurlijk heel veel gelijkgestemden!

Er komen nog veel meer ontwikkelingen voor het membership, maar die houd ik nog even geheim.

Dit membership is voor ondernemers die er echt klaar voor zijn om hun business next level te brengen. Die niet genoeg nemen met ‘leuk verdienen’ in hun bedrijf, maar hard aan de slag willen om vet goed te verdienen! Die leergierig zijn en serieus aan de slag willen gaan. De ondernemers die grote dromen en doelen hebben, maar wel wat hulp kunnen gebruiken om het daadwerkelijk te behalen.